Plastikkirurgi i ansigtet

Det første man ser, når man møder et nyt menneske, er som regel ansigtet. Det er som regel også ansigtet, man husker folk på, og som man genkender folk på. Derfor er ansigtet også for mange mennesker en meget vigtig del af udseendet og man er derfor ofte ekstra opmærksom på de forandringer, der sker med ansigtet. Med alderen bliver huden mindre elastisk og det kan give sig til udtryk ved mere hængende ansigtshud og eventuelt ekstra fedtdepoter på hagen. Der kan også opstå større og mindre rynker i ansigtshuden. Øjenlågene begynder også ofte at hænge mere med alderen, ligesom læberne kan synes mindre. Disse forskellige tegn på alderdom kan ofte afhjælpes ved brug af plastikkirurgi i ansigtet.

Men der kan også være andre grunde til, at personer ønsker at få udført plastikkirurgi i ansigtet. Nogle er for eksempel utilfredse med formen på næse eller mund, mens andre ønsker højere kindben.

Der findes mange forskellige typer af ansigtskirurgi og nogle af de mest kendte er ansigtsløft, næsekorrektioner, botoxbehandlinger og øjenlågskirurgi. Botox er dog ikke som sådan en form for kirurgi, men dog stadig en kosmetisk behandling som udføres af en speciallæge.

Før man beslutter sig for ansigtskirurgi, bør man sætte sig grundigt ind i behandlingsformerne, fordele og ulemper, samt tale med en specialelæge for området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>