Ansigtsløft

Når alderen bliver højere, bliver ansigtet som regel lavere. Et typisk alderstegn er at huden i ansigtet bliver mindre elastisk og synes slappere. Der kan opstå ekstra fedtdepoter på hage og hals ligesom der ofte opstår linier og rynker i den nederste del af ansigtet.

Disse alderstegn kan fjernes eller mindskes ved hjælp af et ansigtsløft. Et ansigtsløft er et kirurgisk indgreb hvor huden skæres op og overskydende fedt eventuelt fjernes. Herefter strammes bindevævet i huden op og denne syes fast igen.

Der findes flere typer af ansigtsløft, men det helt almindelige ansigtsløft består i at den nederste del af ansigtet, hage og hals korrigeres ved hjælp af kirurgi.

Udover det almindelige ansigtsløft findes forskellige mindre ansigtsløft som for eksempel pandeløft og mellem-ansigtsløft.

Et ansigtsløft har som oftest den bedste virkning når patienten er fyldt 50 år. Som udgangspunkt kan man få flere ansigtsløft i løbet af sit liv, men det anbefales de fleste steder at holde sig til to ansigtsløft. Netop derfor er det også vigtigt at man ikke får lavet et ansigtsløft før det reelt er nødvendigt. De første tegn på alderdom og mindre elastisk hud kan som regel afhjælpes ved hjælp af for eksempel botox behandlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>